Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Συνέντευξη από τον Θανάση Καραγκούνη! Σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Συζήτηση με τον άσσο του Ατρομήτου όπου ειπώθηκαν λόγια σταράτα! Αδαμάντινος χαρακτήρας ο διεθνής με τις ελπίδες μέσος και καλός μου φίλος Θανάσης Καραγκούνης που απάντησε ευθέως σε όλες μου τις ερωτήσεις, χωρίς υπεκφυγές. Σημαντικά συμπεράσματα προάχθηκαν που χωρίς αμφιβολία εξάπτουν το ενδιαφέρον!
Η αρχή έγινε με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπάγιερν και Τσέλσι:

-Θανάση, ποιος πιστεύεις ότι άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι? Απ: Η Μπάγιερν. Ωστόσο χάρηκα που το πήρε η Τσέλσι γιατί δεν συμπαθώ τους Γερμανούς. Επίσης,είμαι και οπαδός της Ρεάλ οπότε ένας λόγος παραπάνω να είμαι με την Τσέλσι αφού η Μπάγιερν μας απέκλεισε στους ημιτελικούς.

-Μvp του αγώνα? Απ: Ο Ντρογκμπά,φυσικά. Και για το γκολ που πέτυχε στην κανονική διάρκεια αλλά και για το εύστοχο χτύπημα του στην διαδικασία των πέναλτι.

-Πιστεύεις ότι κάποιοι παίχτες φοβήθηκαν να βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά ενόψει του ερχόμενου Euro? Απ: Όχι,σε καμία περίπτωση. Όλοι έπαιξαν πολύ ψυχωμένα με μοναδικό στόχο την νίκη. Αυτά στην Ευρώπη δεν συμβαίνουν σε αντίθεση με την Ελλάδα.
                                  

Σε εκείνο το σημείο έγινε η κατάλληλη <<πάσα>> για το επόμενο θέμα και έτσι ο λαμιώτης ποδοσφαιριστής συνέχισε λέγοντας:
Πολλοί παίχτες στην Ελλάδα το κάνουν αυτό,και ειδικά στα play-offs φάνηκε από σχεδόν τους μισούς παίχτες του Παναθηναϊκού. Ο Κατσουράνης, για παράδειγμα ,δεν παίζει όπως πρέπει αφού το μυαλό του είναι στο Euro και δεν θέλει να τραυματιστεί.

-Πως κρίνεις τις επιλογές του Σάντος για το Euro? Υπήρχε αξιοκρατία, κυρίως στις θέσεις των τερματοφυλάκων?
Απ: Όχι, σε καμία περίπτωση και καλά έκανε που βγήκε ο Χιώτης και είπε αυτό που ένιωθε.

-Ποιοι θεωρείς πως θα έπρεπε να βρίσκονται στις κλήσεις του Σάντος για το τέρμα?
Απ: Καρνέζης-Χιώτης-Τζόρβας.

-Στους επιθετικούς? Απ: Ναι, πιστεύω πως ήταν δίκαιες.

-Για το ότι δεν κάλεσε τον Αθανασιάδη? Απ: Και ποιον να έβγαζε? Ο Λυμπερόπουλος έπρεπε να βρίσκεται στο Euro οπωσδήποτε, περισσότερο ακόμα και από τον Μήτρογλου και από τον Αθανασιάδη. Και ο Μήτρογλου και ο Αθανασιάδης έκαναν πολύ καλή χρονιά και αξίζουν να είναι στην εθνική οπότε όποιον και να έπαιρνε από τους δύο θα σκεφτόταν σωστά.

-Ωστόσο ο Λυμπερόπουλος πριν από τα play-offs δεν έκανε πολύ καλή σεζόν... Απ: Πόσοι από αυτούς που βρίσκονται στην αποστολή έκαναν? Ο Λυμπερόπουλος είναι πολύ σημαντικός αφού διαθέτει εμπειρία και παραστάσεις και είναι ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να του μιλάει εύκολα ο Σάντος.


-Πως τα βλέπεις τα ματς Παοκ-Ατρόμητος και Παναθηναϊκός-Αεκ? Απ: Είναι δύο τελικοί. Πολύ δύσκολα παιχνίδια.Στο πρώτο ξέρω πως ο Παοκ θα παίξει με πολλές απουσίες όπως του Γκαρσία.Είμαστε η καλύτερη ομάδα στα play-offs αφού εμείς τα κενά μας μπορούμε να τα αναπληρώνουμε με 3 τουλάχιστον παίχτες.Οι υπόλοιπες μπορεί να έχουν καλύτερες μονάδες αλλά εμείς είμαστε πιο <<δεμένοι>>.Θα κυνηγήσουμε την νίκη με σκοπό τις διακοπές αφού όποιος χάσει σε 25 μέρες ξεκινάει προετοιμασία. Επίσης,θα γλιτώσουμε και έναν προκριματικό.

-Για τον Καντούτση που μπήκε στην αποστολή? Απ: Καλός παίχτης και καλός χαρακτήρας.Δεν είναι ακόμα επαγγελματίας και μπήκε λόγω των απουσιών.

-Οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου κάνουν και παρέα εκτός γηπέδου? Απ: Ναι,οι περισσότεροι ναι.

-Για τον δεύτερο αγώνα ποια είναι η γνώμη σου? Απ: Πιστεύω θα το πάρει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός αν βγει πρώτος,έχοντας ωστόσο προβλήματα,θα σώσει κατά κάποιο τρόπο την χρονιά.

-Άμα βαθμολογούσες την φετινή σου χρονιά με άριστα το δέκα ο αριθμός που θα προέκυπτε ποιος θα ήταν? Απ: Είχα πολλούς τραυματισμούς.Στο πρώτο μισό θα έβαζα 7 και στο δεύτερο 6.

-Το καλύτερο παιχνίδι σου φέτος? Απ: Αυτό με τον Παοκ στους προημιτελικούς του κυπέλλου.

-Όχι αυτό με την Αναγέννηση Επανομής? Απ: Είναι ομάδα χαμηλότερης δυναμικής και δεν πήρε και την κατάλληλη προβολή.

-Παρόλα αυτά πέτυχες το πιο ωραίο γκολ της καριέρας σου στο συγκεκριμένο ματς,σωστά? Απ: Ναι, μέχρι τώρα ναι.

-Για τις ακαδημίες του Ατρομήτου τι έχεις να τονίσεις, μιας και ο αδερφός σου ήταν μέλος τους?
-Απ: Εγώ μπορεί να μην ήμουν σε αυτές αλλά ο Βασίλης ήταν και πιστεύω πως βγάζουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα και όχι παίχτες της σειράς.

-Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν θα του δώσει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα?
Απ: Είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει με τον Βασίλη και θα προτιμούσα να πάει δανεικός. Το κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ,βέβαια,είναι μεγάλο για να μείνει αλλά άμα προορίζεται για πέμπτος στην σειρά καλύτερα να τον δανείσει η Ουντινέζε.

-Ποια είναι η φυσική του θέση? Απ: Παίζει οπουδήποτε στην άμυνα αλλά κυρίως στα αριστερά.

-Το ίνδαλμα του λογικά θα είναι ο Πάμπλο Αρμέρο! Απ: Ναι,αν και ο Αρμέρο είναι πιο επιθετικογενής ποδοσφαιριστής.Του αρέσει πολύ και ο Μπενάτια,ο σέντερ μπακ.

-Το μέλλον σου θα σε βρει στο Περιστέρι ή θα πετάξεις για κάποια άλλη ομάδα? Απ: Το μόνο που με κρατάει στον Ατρόμητο πλέον είναι το Europa League. Από τα τέλη Ιουνίου και μετά θα δείξει άμα θα μεταγραφώ σε ομάδα του εξωτερικού.

-Με τον κ.Αποστολόπουλο μάνατζερ λογικά κλίνει το θέμα προς Ιταλία? Απ: Έχει πολλές άκρες στην Ιταλία και δεν θα έλεγα όχι σε μία τέτοια πρόκληση.

-Μάλιστα είχε αναλάβει και την μεταγραφή ενός παίχτη από την Μεσούνη Ροδόπης στην Ίντερ... Απ: Ναι,και όχι μόνο. Πρόσφατα,κι άλλον ένα παίχτη από τον Διαγόρα,τον Ρούσσο,τον πήγε στην Γιουβέντους.

-Στον τελικό κυπέλλου η εμφάνισή σας ήταν κατώτερη του αναμενόμενου... Απ: Μπορεί κανείς να κοντράρει την Μπαρτσελόνα? Έτσι συμβαίνει και με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Άμα ανοιχτείς,λογικά θα χάσεις. Παίξαμε αμυντικά επιδιώκοντας να οδηγηθεί το παιχνίδι στα πέναλτι.

-Πως κρίνεις την φετινή παρουσία του Ατρομήτου,θεωρείται υπέρβαση ή κάτι προδιαγεγραμμένο? Απ: Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και η χρονιά που πέρασε ήταν πετυχημένη. Ανεβαίνει όλο και περισσότερο και κάποια στιγμή θετικό θα ήταν να φτάσει στο επίπεδο του Ολυμπιακού,του Παναθηναϊκού και της Άεκ.





1 σχόλιο:

  1. Μπραβο Γιωργο μου!!!! Φοβερη συνέντευξη!!! Πολυ πολυ πολυ καλη δουλεια!!! :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή